Formularz zgłoszeniowy

Komisja Zakładowa NSZZ "Solidarność" Pracowników UMWP w Rzeszowie serdecznie zaprasza wszystkich członków związku do wzięcia udziału w spotkaniu integracyjnym, które odbędzie się w dniach 14-16 czerwca 2019 roku (tj. piątek-niedziela) w Zakładowym Obiekcie Socjalnym Urzędu Marszałkowskiego w Polańczyku.

Niniejszy formularz służy do zgłoszenia chęci, wzięcia udziału w spotkaniu oraz prawidłowego zaplanowania wyjazdu integracyjnego. Aby ostatecznie potwierdzić udział w spotkaniu integracyjnym należy dokonać wpłaty u skarbnika (20 zł lub 35 zł) do 20 maja 2019 roku w pokoju nr 306 (budynek urzędu przy al. Cieplińskiego 4). Kwota obejmuje zapłatę za częściowe pokrycie kosztów organizacji spotkania. Wszystkie pozostałe koszty ponosi Organizacja Zakładowa NSZZ „Solidarność” przy UMWP w Rzeszowie. Na spotkanie integracyjne obiekt zarezerwowany jest od piątku godz. 16.00 do niedzieli godz. 13.00.
Regulamin użytkowania zakładowego obiektu socjalnego w Polańczyku

Wcześniej na temat spotkania integracyjnego, w dniu 3 czerwca 2019 roku odbędzie się spotkanie organizacyjne w sali nr 212 budynku urzędu przy al. Cieplińskiego 4 o godz. 14.00.

Imię(*)
Nie wpisano Imienia i Nazwiska.

Nazwisko(*)
Nie wpisano Imienia i Nazwiska.

E-mail służbowy(*)
Nie wpisano adres e-maila.

Dojazd

Dojazd do/z obiektu socjalnego we własnym zakresie, ale istnieje możliwość zamówienia transportu zbiorowego. Ewentualny wyjazd busem/autokarem z Rzeszowa byłby o godz. 16 w piątek, a powrót z Polańczyka w niedzielę o godz. 13.

Transport(*)

Nie zaznaczono żadnej opcji.

Nocleg

Nocleg obejmuje jedną lub dwie noce: z piątku na sobotę (14/15) i z soboty na niedzielę (15/16). Istnieje możliwość dobierania się grupy przy wypełnianiu poszczególnych domków. W tym celu każdy może poniżej wybrać preferowany domek. Liczy się kolejność zgłoszeń. Pozostałe osoby będą dobierane indywidualnie celem skompletowania poszczególnych domków.
Ilość noclegów(*)

Nieprawidłowe dane

Domek(*)
Nie wybrano opcji z listy rozwijalnej.

Wyżywienie

Piątek 14.06 godz. 19.00 - kolacja w altanie przy grilu (np. kaszanka, ogórki, smalec, napoje gorące, itp.)
Sobota 15.06 godz. 17.00 - obiadokolacja w altanie przy grillu (np. karkówka, kiełbasa, kawa, herbata, itp.)
Niedziela 16.06 godz. 9.00 - śniadanie w świetlicy lub w altanie (np. gotowane jajka, parówki, kawa, herbata, itp.)
Pozostałe posiłki we własnym zakresie.

Atrakcje i czas wolny

W sobotę od rana do obiadokolacji jest czas wolny. Można go wykorzystać na odpoczynek, zwiedzanie okolicy, aktywny wypoczynek, itp. W ośrodku do dyspozycji są rowery i kije do nordic walking oraz kajaki i rowerki wodne - infomacja u opiekuna obiektu. Ponadto w świetlicy znajduje się stół do tenisa stołowego i telewizor.
Bardziej ambitnym polecamy wędrówki piesze po Bieszczadach albo np. Bieszczadzkie Drezyny Rowerowe w Uhercach Mineralnych lub Ustrzykach Dolnych. Dojazd (ok. 20 km) i rezerwacja we własnym zakresie pod adresem: www.drezynyrowerowe.pl
Istnieje możliwość grupowego zwiedzania zapory w sobotę (15.06) w godzinach przedpołudniowych. Poniżej proszę o wybranie odpowiedniej opcji, gdyż organizator wycieczki potrzebuje danych osób i dokładnej liczby uczestników.
www.solina.pl - zwiedzanie zapory
Zwiedzanie zapory(*)

Nie zaznaczono żadnej opcji.